Η ξαδέλφη του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τόνισε σήμερα πως «δεν θα έπρεπε να φυλάνε αστυνομικοί και ΜΑΤ τα γήπεδα» καθώς πρόκειται για «χώρους ψυχαγωγίας», ενώ δήλωσε συγκινημένη για τις πρόσφατες συλλήψεις από την αστυνομία.

«Αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν, να παταχθεί η βία στα γήπεδα, να σταματήσει», είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ενώ συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει «Να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, να φοβόμαστε να πάμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα, να φοβόμαστε να φορέσουμε τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».

«Δεν θα έπρεπε να φυλάνε αστυνομικοί και ΜΑΤ τα γήπεδα, θα έπρεπε να είναι χώρος ψυχαγωγίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως «θα έπρεπε να μη φοβάται η μάνα με τον πατέρα, ο πατέρας με το γιο να πάει στο γήπεδο, δεν θα έπρεπε η αστυνομία να ασχολείται με αυτό, δηλαδή έναν χώρο ψυχαγωγίας και όχι έναν χώρο που χύνεται αίμα, που σπάνε κεφάλια, σπάνε αυτοκίνητα, σπάνε περιουσίες».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και την αστυνομία για τις πρόσφατες συλλήψεις.

«Ευχαριστούμε και μπράβο στην ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική αστυνομία που προχώρησε σε αυτές τις συλλήψεις. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι».

Τέλος, ανέφερε ότι «η μια είναι μάνα που έχασε το παιδί της άδικα και η άλλη είναι μάνα που το παιδί της είναι δολοφόνος. Τι είναι χειρότερο δεν μπορώ να καταλάβω».