Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα, Σάββατο 20/4, οι συγγενείς και οι φίλοι στον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά. «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά» αναφέρει συγχωριανός του από τα Γρεβενά, την ιδιαίτερη πατρίδα του 31χρονου όπου και θα ταφεί.

Η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βοηθούσε στις εργασίες του κτιρίου προς συμπλήρωση του εισοδήματός του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

«Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει»

Συγχωριανός του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού μίλησε γι’ αυτόν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» λέγοντας: «Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει. Ερχόταν βοηθούσε, δούλευε, έβγαζε το μεροκάματό του, ήταν βιοπαλαιστής κι αυτός. Ήθελε να φύγει από το χωριό κι έγινε αστυνομικός. Αλλά εκεί, στο αθηναϊκό κράτος τους δίνουν τρεις και μία, ίσα ίσα να βγάζουν τα ενοίκια. Έκανε και δεύτερη δουλειά, κι άλλα παιδιά αστυνομικοί που έχω ακούσει έκαναν και τρίτες δουλειές να ορθοποδήσουν».

«Ένα παιδί μάλαμα, άγγελος με το όνομα. Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί εδώ στο χωριό μας […] το χωριό είναι στα μαύρα του. Πενθεί όλο το χωριό» συμπλήρωσε.