Ένα περίεργο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Λαμία με ένα όχημα που οδηγούσε ανήλικος να προσγειώνεται σε αυλή σπιτιού.

Ο 17χρονος οδηγούσε στις 5:00 το πρωί στον περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε αυλή σπιτιού. Το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου πάνω στη στροφή και είχε «προσγειωθεί» στην αυλή σπιτιού, περίπου 5 μέτρα κάτω από το ύψος του δρόμου.

«Ο θόρυβος ήταν τρομακτικός», είπε στο τοπικό μέσο LamiaReport κάτοικος της περιοχής που βγήκε έντρομος έξω να δει τι συνέβη. Το αυτοκίνητο, όπως ο ίδιος περιέγραψε, είχε ακολουθήσει τρελή πορεία, ξηλώνοντας τέσσερα σταθερά κολονάκια που υπήρχαν επί του πεζοδρομίου και αφού σκαρφάλωσε στο επόμενο πεζοδρόμιο, πήρε το δρόμο προς την αυλή του σπιτιού.

Ο οδηγός αν και ανήλικος είχε δίπλωμα, καθώς ο νόμος επιτρέπει έκδοση προσωρινής άδειας ικανότητας οδήγησης. Υφίσταται όμως η υποχρέωση να συνοδεύεσαι από έμπειρο οδηγό. Συγκεκριμένα από ενήλικα, ηλικίας άνω των 25 ετών με 5χρονη τουλάχιστον εμπειρία στην οδήγηση.

Για αυτό το λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.