Ένας καινούργιος εναλλακτικός τρόπος άσκησης θα πραγματοποιείται στο πάρκο Α. Τρίτσης και θα προσφέρει την δυνατότητα να έρθει ο κόσμος σε επαφή με τα αθλήματα: ιππασία, ποδηλασία και τρέξιμο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη 15:00-18:00

Σάββατο 9:00-12:00

Σημείο συνάντησης και εκκίνησης το Δημοτικό γυμναστήριο του Ο.Ν.Α

Λίγα λόγια για τα αθλήματα:

Ιππασία
Ένα ευχάριστο διάλειμμα ιππασίας στην φύση δεν είναι προνόμιο μόνο αυτών που ξέρουν να ιππεύουν, αλλά και όσων θα έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το καταπληκτικό αυτό άθλημα. Αρκεί να αγαπάτε τα άλογα και την εξοχή. Τα άλογα είναι φιλικά και πολύ συνεργάσιμα, έτοιμα να σας δεχτούνε στην σέλα τους και να σας οδηγήσουνε σε μια ωραία και ασφαλή υπαίθρια βόλτα, καθώς η εκπαιδεύτρια θα είναι συνεχώς δίπλα σας.

Ιδανική εμπειρία για αρχάριους ενηλίκους και εφήβους.

Ποδηλασία
Είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές δραστηριότητες στον κόσμο. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός, μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μία άνετη ενδυμασία και όσο για το ποδήλατο, σας το παρέχουμε εμείς . Στην υπαίθρια ποδηλασία ένας από τους βασικότερους κανόνες είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τις μοναχικές μετακινήσεις, για αυτό η ομάδα είναι η πιο ασφαλής λύση.

Περπάτημα-τζόκινγκ-τρέξιμο
Είναι όλες αερόβιες δραστηριότητες που ενδυναμώνουν το μυϊκό σύστημα, τονώνουν τη λειτουργία της καρδιάς & του κυκλοφορικού, βελτιώνουν το αναπνευστικό σύστημα, και τέλος επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια θερμίδων. Iδανικό και για ευπαθείς ομάδες.

Έναρξη Δευτέρα 17/01/2011

Κόστος συμετοχής:

Δημότες 15 ευρώ το μήνα(Ιππασία 10 ευρώ/τη φορά)

Ετεροδημότες 20 ευρώ το μήνα (Ιππασία 10 ευρώ/τη φορά)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00-21.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΑ