Ο γιος του Μανώλη Μαυρομάτη μίλησε για την πορεία της υγείας των γονιών του και τόνισε πως δεν έχει αποφευχθεί τελείως ο κίνδυνος, ενώ σημείωσε ότι η κατάσταση της μητέρας του είναι σοβαρή.

Ο Μιχάλης Μαυρομάτης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» ανέφερε πως «δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για τη μητέρα μου, η οποία, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση».

«Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι οι γονείς του χρειάζονται αίμα, σημειώνοντας ότι «όποιος, όποια, είναι εντός Αττικής και θέλει και μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο “Γεννηματάς”. Εκτός Αττικής, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του “Γεννηματάς”. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους».

Υπενθυμίζεται, πως πριν από 1,5 μήνα ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. Και οι δύο εισήχθησαν στη ΜΕΘ, όπου υποστηρίχθηκαν αναπνευστικά, ενώ δύσκολη ήταν και η θεραπευτική αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.