Οι πρατηριούχοι σε συνεργασία με την Ένωση Βενζινοπωλών Νομού Αττικής (ΕΒΝΑ) θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου για την προστασία των δικαιωμάτων τους, δηλώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΒΝΑ καταλογίζοντας συκοφαντία για την ανάρτηση σε ορισμένους διαδικτυακούς τόπους (blogs) κατάσταση 81 πρατηρίων που δήθεν μετά από ελέγχους της Νομαρχίας Αθηνών κατελήφθησαν να νοθεύουν τη βενζίνη που πωλούν στο κοινό.

Η ΕΒΝΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στην οποία παραθέτει και τα σχετικά στοιχεία, ότι στις 28 Δεκεμβρίου 2010 αναρτήθηκε σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους (blogs) κατάσταση 81 πρατηρίων που δήθεν μετά από ελέγχους της Νομαρχίας Αθηνών κατελήφθησαν να νοθεύουν τη βενζίνη που πωλούν στο κοινό αλλά, όπως τονίζει, προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε ότι η Νομαρχία Αθηνών δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση τη συγκεκριμένη ημερομηνία και η μόνη ανακοίνωση που είχε δοθεί από την Νομαρχία ήταν το έτος 2009 και αναφερόταν σε πρόστιμα για μη τήρηση βιβλίου διακίνησης καυσίμων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.