Σημείωμα είχε αφήσει η 22χρονη φοιτήτρια από την Αμαλιάδα που αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο διαμέρισμα που διέμενες στην Πάτρα.

Το «γιατί» είναι βασανιστικό. Τόσο οι δικοί της όσο και άτομα από το περιβάλλον της δεν μπορούν να κατανοήσουν τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην αυτοχειρία.

Το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος που άφησε πίσω της και εντόπισαν οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών που ανέλαβαν την υπόθεση, σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», δεν φαίνεται να δίνει απαντήσεις στο βασανιστικό γιατί.

Η 22χρονη φέρεται να έγραφε πως εγκαταλείπει τη ζωή και πως δεν φταίει κάποιος. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην εφημερίδα, σε όσα έγραψε η 22χρονη, έχοντας αποφασίσει να «φύγει», δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία εξαιτίας κάποιου προσώπου ή τι μπορεί να ήταν αυτό που τη «βασάνιζε».

Κατά πληροφορίες, φέρεται τον τελευταίο περίπου χρόνο να είχε «κλειστεί» στον εαυτό της, χωρίς ωστόσο πότε να έχει μοιραστεί με συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο αυτό που την απασχολούσε, ενώ ουδέποτε είχε εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά και πολύ περισσότερο αυτοκτονικές τάσεις.

Η 22χρονη από την Αμαλιάδα που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής απαγχονισμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι της, στην οδό Θράκης. Εντοπίστηκε από τους γονείς της, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και ταξίδεψαν στην πόλη, καθώς η κόρη τους, δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, κάτι που δε συνήθιζε. Δυστυχώς, όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισαν το παιδί τους νεκρό.