Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 59χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά το σφοδρό τροχαίο στη Λυγαριά στην Κρήτη, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η 59χρονη ήταν η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε επίσης, το 2χρονο εγγονάκι της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΠΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ και η κόρη της που επίσης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Η κηδεία της 59χρονης έγινε, όπως αναφέρει το cretalive.gr, το μεσημέρι της Τρίτης στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στις Αγίες Παρασκιές.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό, ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες και το παιδί.

Ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το νήπιο, ενώ επίσης με τραύματα, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του.