Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα, Τρίτη (23/1), στον 43χρονο ξυλουργό, που δολοφονήθηκε το Σάββατο (20/1) στη Χαλκίδα, οι συγγενείς και οι φίλοι του. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο χωριό του, όπου το κλίμα είναι βαρύ.

Συγκεκριμένα, η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 43χρονο, που δολοφονήθηκε από την 39χρονη, θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Λουκίσσια.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του ξυλουργού είναι ακόμα σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι έχασαν τον δικό τους άνθρωπο, ενώ διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τη φημολογούμενη σχέση μεταξύ του 43χρονου και της 39χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος έφυγε, για να πάει στη δουλειά του, υπό το βλέμμα της συζύγου του, που τον χαιρετούσε από το μπαλκόνι. Βίντεο από τοπικό μέσο τον δείχνει να βγαίνει από την είσοδο της οικίας του.

Η σύζυγός του ήταν αυτή που κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας «μια γυναίκα μαχαιρώνει τον άντρα μου». Ενα λεπτό αργότερα η αστυνομία δέχθηκε εκ νέου κλήση από άλλη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι μια γυναίκα μαχαιρώνει έναν άνδρα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το θύμα σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου άνδρα.

Λίγο πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 39χρονης, η οποία βρισκόταν στο σημείο γεμάτη με αίματα στα ρούχα.