Δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 4χρονου που πέθανε στη Θάσο από στρεπτόκοκκο και ανέφερε ότι οι γιατροί δεν περίμεναν την τραγική κατάληξη, θεωρώντας ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να φύγει από τη ζωή.

«Ο μικρός είχε δύο μέρες πυρετό, ίωση απλή, αλλά τελικά η καλλιέργεια που πήραμε στην Καβάλα στο νοσοκομείο βγήκε ότι είχε και ένα μικρόβιο στο αίμα του. Αυτό του έκανε σηψαιμικό σοκ πάρα πολύ γρήγορα. Φαινόταν να έχει πνευμονία το παιδί αλλά τελικά είχε πάρει κάποιο μικρόβιο», είπε στην εκπομπή Live News.

Έπειτα, ανέφερε ότι «από λεπτό σε λεπτό χειροτέρευε η κατάσταση του παιδιού, δεν είχε χρόνο να αντιμετωπιστεί αυτό το πράγμα. Δεν έγινε κάποιο λάθος (ιατρικό). Η κλινική εικόνα του παιδιού ήταν ότι αντιμετωπίζει μία ίωση. Όσο περνούσε η νύχτα όμως το παιδί χειροτέρευε και φαινόταν σαν να κάνει βαριά πνευμονία».

«Έγινε διακομιδή μετά από το νοσοκομείο της Καβάλας στο Ιπποκράτειο μπας και το γλιτώσουν στη ΜΕΘ. Μας είπαν οι γιατροί ότι το παιδί δεν πέθανε από πνευμονία και από την ίωση, πέθανε από κάτι άλλο. Βγήκε αυτό, ότι είχε μικρόβιο στο αίμα του το παιδί και του έκανε σηψαιμικό σοκ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να έχεις ένα παιδάκι στο σπίτι, σου μένουν αναμνήσεις, εικόνες», δήλωσε στην εκπομπή του Mega.

«Να σας πω την αλήθεια είπαμε στον γιατρό αυτή τη φορά γιατί ακούσαμε πριν από λίγες μέρες ένα περιστατικό με ένα παιδάκι που έφυγε πάλι έτσι, λέμε μήπως και το δικό μας παιδάκι τύχει να πάθει κάτι τέτοιο, μου λέει: “Αυτό είναι πολύ σπάνια περίπτωση”. Να που έγινε», είπε στη συνέχεια, μεταξύ άλλων.