Ένα τραγικό τέλος είχε ηλικιωμένος στις Νερατζιές Αιγιαλείας. Οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν εντός οικίας απανθρακωμένο πτώμα 84χρονου.

Σύμφωνα με πηγές της «Πελοποννήσου», προερχόμενες από την Πυροσβεστική, η σορός βρέθηκε μέσα στο τζάκι και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εικάζεται πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο αναμμένο τζάκι και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως. Ως εκ τούτου, βρήκε τραγικό θάνατο.

Κάτοικος της περιοχής ήταν εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ), λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, όταν είδε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι όπου το θύμα διέμενε μαζί με την κόρη του, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε ευρισκόμενη στην εργασία της.

Τραγική ειρωνεία, η γυναίκα που εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην ΠΥ Αιγίου στο άκουσμα του σήματος για μετάβαση πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες θορυβήθηκε και αποχώρησε εκτάκτως από την υπηρεσία. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο σπίτι πληροφορήθηκε την τραγική κατάληξη του 84χρονου πατέρα της.