«Για τα μάτια» μιας κοπέλας φαίνεται ότι μαχαίρωσε ένας ανήλικος ένα 13χρονο αγόρι στο Ίλιον το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαθητής ενώ βρίσκονταν στην πλατεία Ιλίου τσακώθηκε με έναν άλλο ανήλικο, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στον μηρό και στον γλουτό ευτυχώς ελαφρά.

Ο πατέρας του 13χρονου θύματος, μιλώντας στο Live News περιγράφει τι συνέβη και το παιδί του κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Είχανε παρεξηγηθεί από ότι μου είχε πει ο μικρός με έναν από το Instagram, που είναι και αυτός στην ίδια ηλικία μαζί του και είχανε παρεξηγηθεί για μία κοπέλα. Βρεθήκαν στο πάρκο και με το που βρεθήκαν στο πάρκο, σπρωχτήκαν τα μικρά και του έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε. Αυτός που βάζει το μαχαίρι είναι ένας που έχουν μιλήσει στο Instagram αλλά έχει κοινούς γνωστούς με τους φίλους του. Το συμβάν έγινε κατά τις 9 η ώρα και εγώ το έμαθα 11» λέει ο πατέρας του 13χρονου.

«Με πήραν και μου είπαν ότι έγινε αυτό και αυτό και πήρα τηλέφωνο εγώ τον μικρό και μου είπε: “μπαμπά δεν έγινε κάτι”, ήθελε να το κρύψει από εμένα ο μικρός. Νόμιζα ότι έγινε κάτι κακό και πάλι καλά, μετά με το που το είδα και είδα ότι είναι μία γρατζουνιά στην ουσία πάνω από το γόνατο, είπα “δόξα τον Θεό”» εξηγεί.

«Μετά το “Παίδων” έδωσε κατάθεση και ο μικρός, έδωσα και εγώ, είπε ότι είχε ένα σουγιά αυτός και το είχε κρυμμένο μέσα στο μανίκι του, από την ζακέτα του. Είναι λίγο τρομαγμένος, γιατί τα σκέφτηκε. Στεναχωρημένος είναι λίγο έτσι σκεπτικός» καταλήγει ο πατέρας του 13χρονου θύματος.

Οι γονείς του 13χρονου αγοριού πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ανήλικου που τον μαχαίρωσε, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.