Μια γυναίκα αναφέρει ότι πήγε επίσκεψη σε ένα σπίτι και εκεί είδε πως το σκυλί ήταν αλυσοδεμένο στην αυλή. Έτσι, αποφάσισε να του βάλει λίγο νερό, όμως εκείνο επιτέθηκε και την δάγκωσε.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News δήλωσε ότι «είδα το σκυλί αλυσοδεμένο, με μία κατσαρόλα στο στόμα, την δάγκωνε, σαν να ζητούσε βοήθεια, διψούσε, πεινούσε. Λέω: “Γιατί δεν του βάζετε λίγο νερό;”, ο ιδιοκτήτης ήταν παρών, η φίλη μου ήταν παρούσα και της λέω: “Άνοιξε τη βρύση να του βάλουμε λίγο νερό”».

«Το σκυλί δεν γάβγισε ποτέ. Και ξαφνικά ενώ δεν γάβγισε άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου από αριστερά μου έτσι ώστε να με δέσει με την αλυσίδα από το δέντρο. Μου έσκισε το μπράτσο ψηλά και με έριξε σε μία πέτρα και είχα μελανιάσει και στο πρόσωπο και στον κρόταφο και από εκεί και πέρα έφτανε να με δαγκώσει μόνο στο αριστερό σημείο του σώματός μου, από την κορυφή μέχρι τα νύχια με δάγκωνε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, για τη στιγμή της επίθεσης, είπε ότι «ένιωθα να σκίζεται το κόκαλό μου, τόσο πόνο και άρχισα να ουρλιάζω. Με έχει φάει στο δεξί μου μπράτσο, με έχει φάει δίπλα από κεντρική αρτηρία στο αριστερό μου χέρι, με έχει δαγκώσει στα οπίσθιά μου, ήταν το παντελόνι κόσκινο, στη μέση και στην αριστερή μου γάμπα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «οι γιατροί πάθανε σοκ, με βάλανε κατευθείαν στο φορείο και θυμάμαι 3-4 γιατρούς από τη μία πλευρά και 3-4 από την άλλη. Μου κάνανε λίγα ράμματα, γιατί όταν σε δαγκώνει σκυλί απαγορεύεται να σε ράψουν κανονικά, γιατί το στόμα του σκύλου έχει πολλά βακτήρια».