Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, όπου μια μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια 50 ετών έχασε τη ζωή της μετά τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Το χρονικό

Τα τρία σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν την 50χρονη περίπου στις 14:00 χθες το μεσημέρι. Η γυναίκα ήταν με τον κηπουρό, όταν άνοιξε την πόρτα του κήπου, για να πετάξει κλαδιά, τα οποία βρίσκονται ακόμη έξω από το σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega στο σημείο της τραγωδίας. Τα σκυλιά τής επιτέθηκαν στο δρομάκι και η γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στην πόρτα του κήπου της.

Τα σκυλιά φέρεται να ανήκουν σε 37χρονο γείτονα της 50χρονης, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τραυμάτισαν σε όλο της το σώμα. Στο σημείο εκλήθη το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο τηλεοπτικός σταθμός βρέθηκε έξω από το σπίτι της 50χρονης, που κατασπαράχτηκε από σκυλιά…

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος της περιοχής άκουσε τα σκυλιά και πυροβόλησε στον αέρα, ώστε να φοβηθούν και να φύγουν.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν ο συγκεκριμένος κάτοικος ήταν μάρτυρας του βίαιου περιστατικού με θύμα την 50χρονη.