Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα την περασμένη Πέμπτη στου Ρέντη, μετά τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο παππούς του νεαρού μίλησε στο MEGA για τον εγγονό του, αναφέροντας ότι τον ενημέρωσαν ότι σταμάτησε η αιμορραγία.

«Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω, δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω μόνο, με πήραν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη η στιγμή, δεν ξέρω. Τώρα ο Θεός, ό,τι πει ο Θεός», είπε αρχικά ο κ. Γιώργος και συνέχισε για το αν δίνουν ελπίδες οι γιατροί:

«Δεν ξέρουν τίποτα, δεν λένε τίποτα. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, αυτό μας λένε. Είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο».

Παράλληλα, ο παππούς του 31χρονου επεσήμανε ότι ο εγγονός του δεν είναι παντρεμένος. «Όχι ψέματα είπαν. Είδαν την αδερφή του που είναι μαζί στη φωτογραφία και τον έβγαλαν για παντρεμένο. Ελεύθερος είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γιώργος είπε ότι οι γονείς του αστυνομικού είναι σε κακή κατάσταση και πώς ήταν να πάρει απόσπαση για να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, όμως τον πρόλαβε ο σοβαρός τραυματισμός στου Ρέντη.

Τέλος, ο παππούς του 31χρονου έστειλε μία ευχή για τον εγγονό του και όλα τα παιδιά: «Να είναι καλά, γερός να είναι. Ο Θεός να τον λυπηθεί, να του δώσει υγεία και όλου του κόσμου τα παιδιά. άλλο κακό να μην βρούμε. Να μην δει κανένας τέτοιο κακό».