«Γιατί ονομάζουμε κτηνωδία κάτι που ποτέ δεν θα έκανε ένα ζώο;» αναρωτιέται στο σημερινό σκίτσο – καλημέρα στους διαδικτυακούς του φίλους ο Αρκάς, αναφερόμενος στη σοκαριστική υπόθεση της Αράχωβας και την κακοποίηση του Όλιβερ.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή και πολλοί ζητούν να ανοίξουν τα στόματα για να βρεθεί ο δράστης του φρικιαστικού βασανισμού του σκύλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Κυριακής (3/12) ο ιδιοκτήτης του χάσκι Όλιβερ επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την προστατευμένη αυλή. Ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να γυρίσει, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα, αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έτσι βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Το βράδυ της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε πως το χάσκι εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες δε, εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.