Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Κω την Τρίτη 21/11. Αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και εργαζόταν στο νησί πριν λίγα χρόνια στην προσπάθεια του να αποφύγει έλεγχο χτύπησε με το αυτοκίνητό του συνάδερφό του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το kosnews24.gr άνδρες της Τροχαίας σταμάτησαν τον 33χρονο για έλεγχο στην Βασιλέως Παύλου. Όπως διαπιστώθηκε ο ένστολος δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνόδεψαν μαζί με το όχημά του στην έδρα της τροχαίας και του επέβαλαν τροχονομική παράβαση.

Στη συνέχεια αστυνομικός ενημέρωσε τον 33χρονο ότι θα πραγματοποιήσει έλεγχο στο όχημά του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός της υπηρεσίας του στην Ακτή Μιαούλη, με σκοπό να αναμένουν τον συνοδό του σκύλου.

Όταν άκουσε για τον έλεγχο ο 33χρονος, μπήκε βιαστικά στο όχημά του και έβαλε μπροστά. Ο αστυνομικός αμέσως και πριν ξεκινήσει την πορεία του ο 33χρονος, μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητο και του ζήτησε να σταματήσει.

Εκείνος αγνόησε την εντολή, εκκίνησε το όχημα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος διέκοψε την εμπρόσθια κίνηση του οχήματος, έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πίσω, ενώ επιτάχυνε εκ νέου, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό και διέφυγε.

Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα (μια μαύρη BMW) στον χώρο στάθμευσης του Νέου Σταδίου Ανταγόρα.