Στον απεγκλωβισμό ενός οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και προστατευτικά κολωνάκια, προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/11) η Πυροσβεστική. Το απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνάς, περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα.

Ο οδηγός του οχήματος έστριψε από την πλευρά της πλατείας Μοναστηρακίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Ομονοίας, ωστόσο, στα πρώτα μέτρα που κινούνταν στην οδό Αθηνάς έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε ό,τι βρήκε μπροστά του και να ανατραπεί.

Χρειάστηκε η παρέμβαση 6 πυροσβεστών με 2 οχήματα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο οδηγός και να παραδοθεί σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35-40 ο οποίος, μάλιστα, δεν έφερε εμφανή σοβαρά τραύματα, αλλά μεταφέρθηκε για νοσηλεία και εξετάσεις σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα τμήμα της οδού Αθηνάς έμεινε κλειστό για να απομακρυνθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος, καθώς είχαν πεταχτεί παντού συντρίμμια από το ΙΧ αυτοκίνητο και όσα «ξήλωσε». Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Σημειώνεται πως δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, με νεκρούς έναν 39χρονο και έναν 38χρονο.