Ιδιαιτέρως αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26/10) η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στον Κηφισό αλλά και σε άλλα σημεία της Αθήνας.

Στην άνοδο της εθνικής οδού παρατηρείται αυξημένη κίνηση οδηγοί από το ύψος του Περιστερίου έως τον Κόμβο Καλυφτάκη ενώ στο ρεύμα καθόδου ξεκινά από το ύψος των Αχαρνών και φτάνει έως και το Αιγάλεω.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Όπως επισημαίνει σε σχετική της ενημέρωση στις 8:33 η Αττική Οδός καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 20΄-25΄από Φυλής έως Κηφισίας, 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20′ στην έξοδο για Λαμία και 5′-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Νωρίτερα η Αττική Οδός σημείωνε πως καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20′ στην έξοδο για Λαμία.

Από τις 9:30 το πρωί έως τις 11.30 το μεσημέρι, θα κλείσει η λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς για την βόμβα του Β Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκε χθες (25/10).