Με ένα μεγάλο και λαμπερό που θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως είχε αποφασίσει η ίδια θα της πουν αντίο οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Το τελευταίο πάρτι της ηθοποιού θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου έχουν δώσει ραντεβού στο σπίτι της και στον κήπο της κατοικίας της γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα έχει στηθεί κέτερινγκ που θα προσφέρει γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Το πάρτι αυτό δεν θα μοιάζει καθόλου με κηδεία αλλά θα είναι μία λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου και από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική.

Το φέρετρο της ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Μετά τις 13:30, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15:30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου ενώ στις 16:25 θα γίνει παραλαβή της προς αποτέφρωση.