Με αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο Στέφανος Δημουλάς, που μεγάλωσε στην πόλη της Μαγνησίας, αποκάλυψε μία σοκαριστική προσωπική του εμπειρία, ενώ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο διάσημος Έλληνας χορευτής τόνισε αρχικά: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά έχει να κάνει με όλο αυτό που καλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυταπόδεικτα που πρέπει να γίνουν. Ένα ετεροφυλόφιλο αγόρι μεγαλώνει και διδάσκεται κάποια πράγματα, ενώ ένα ομοφυλόφιλο αγόρι, όπως εγώ που μεγάλωσα στον Βόλο, διδάσκεται να τα κρύβει».

Κι έπειτα επεκτάθηκε στον αντίκτυπο που ενδεχομένως να προκαλέσουν τα λόγια του κ. Μπέου και άλλες παρόμοιες δημόσιες τοποθετήσεις από πολιτικούς και όχι μόνο. «Όταν ένας ρατσιστικός λόγος γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο είναι επικίνδυνος, διότι μπορεί να αποτελέσει διαταγή για τα άτομα τα οποία των ακολουθούν», επεσήμανε.

«Ο κύριος Μπέος έχει πάρει θέση στις δημόσιες τοποθετήσεις του με έναν άγριο και επικίνδυνο τρόπο. Το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι από κάτω που ζητωκραύγαζαν, πολλοί από τους οποίους μάλιστα έχουν υπάρξει στο ίδιο δωμάτιο με άνδρες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Δημουλάς.

Η προσωπική του εμπειρία

Στο μεταξύ, μίλησε και για μία προσωπική του εμπειρία όπου δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του, οι οποίοι τον έφτυναν και του πετούσαν πέτρες.

«Ήταν οι συμμαθητές μου που με έβριζαν και με έφτυναν στον δρόμο, ήταν οι γονείς που τους είχαν μάθει τέτοιες λογικές από το παρελθόν, τέτοιες παραδοσιακές ανδρικές και “σωστές” συμπεριφορές που γύριζαν και μου πετούσαν πέτρες 14 ετών σε αυτή την πόλη», ανέφερε.