Όνειρο ζωής για πολλούς η συμμετοχή, έστω και για μια φορά, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που εφέτος γιορτάζει τα 40 του χρόνια.

Για κάποιους άλλους οι μαραθώνιες διαδρομές είναι τρόπος ζωής. Ένας από αυτούς είναι και ο 47χρονος Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, ο οποίος πέρυσι κατάφερε κάτι για το οποίο θα καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες. Έτρεξε σε διάστημα επτά εβδομάδων επτά διαδοχικούς Μαραθωνίους! 

Στις 12 Νοεμβρίου, θα πάρει μέρος για 20η φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μεγάλος Χορηγός του οποίου είναι για ακόμη μια χρονιά ο ΟΠΑΠ, που στηρίζει διαχρονικά τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς μιλάει για τη δική του διαδρομή στον Μαραθώνιο της Αθήνας:

39 ημέρες για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της ΑθήναςΟ Κωνσταντίνος Χουβαρδάς μιλά για τη δική του διαδρομή στον μαραθώνιο της Αθήνας. Ο 47χρονος πέρυσι κατάφερε κάτι που κανείς άλλος δεν το έχει κάνει. Ο μαραθώνιος της Αθήνας ήταν ο έβδομος που είχε διανύσει σε διάστημα επτά εβδομάδων.Για αυτό του το κατόρθωμα περιμένει την τυπική επικύρωση προκειμένου να μπει το όνομα του στο βιβλίο Γκίνες.Φέτος ετοιμάζεται για την 20η του συμμετοχή στον μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό! #segas #athletics #iAMauthentic #athensmarathon #authenticmarathon #authenticmarathonathens

Posted by Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων on Wednesday, October 4, 2023