Πώς θα σου φαινόταν να κέρδιζες ένα iPhone 14 pro ή ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, απλά παραγγέλνοντας το αγαπημένο σου γεύμα;

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Και όμως, είναι!

Το efood και η Mastercard ένωσαν τις δυνάμεις τους για ακόμη μία φορά και ενεργοποίησαν στις 18 Σεπτεμβρίου, για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα “ Level up with Mastercard” το οποίο σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Έως και τις 30 Νοεμβρίου, εάν είσαι κάτοχος καρτών Mastercard με κάθε παραγγελία μέσω efood, επιλέγοντας «Level up with Mastercard» πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου συγκεντρώνεις πόντους και συμμετέχεις σε κληρώσεις για να διεκδικήσεις υπέροχα δώρα!

Ήδη από την πρώτη σου παραγγελία, έχοντας αποθηκεύσει την κάρτα Mastercard στην εφαρμογή και αφού δημιουργήσεις το προσωπικό σου προφίλ στο “Μy Level Up” κερδίζεις αυτόματα 100 πόντους. Στη συνέχεια, μπορείς να αυξήσεις αυτούς του πόντους και να ανεβάσεις επίπεδο με κάθε νέα σου παραγγελία. Παράλληλα, τρέχουν και ειδικές αποστολές οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσεις ακόμη περισσότερους πόντους.

Και αφού έχεις μπει στο παιχνίδι, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα δώρα που διεκδικείς. Το «Level up with Mastercard» περιλαμβάνει συνεχείς κληρώσεις, οι οποίες αποφέρουν στη στιγμή στους τυχερούς δωρεάν κουπόνια σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες, ανάλογα με το level που θα έχουν φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου για να διεκδικήσουν δώρα τελευταίας τεχνολογίας μεταξύ των οποίων Airpods Max, Apple Watch Ultra, Oculus VR set,   Playstation 5, iPhone 14 pro, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και ψώνια για 1 χρόνο από το efood market.

Και τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, με κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής και πληρώνεται με κάρτα Mastercard προσφέρεται ο παγκόσμιος μέσος όρος του κόστους ενός σχολικού γεύματος και χορηγείται στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (WFP) συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο την αποστολή του να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας που πλήττονται από τον συνεχιζόμενο πόλεμο.

Τι περιμένεις λοιπόν; Άνοιξε τώρα το efood, παρήγγειλε τον καθημερινό σου καφέ ή το αγαπημένο σου γεύμα, πλήρωσέ το με τη Mastercard κάρτα σου και που ξέρεις, την επόμενη φορά μπορεί να διαβάζεις αυτό το μήνυμα από το νέο σου iphone.