Σήμερα τελέστηκε η κηδεία του 38χρονου δολοφόνου της 42χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, με πλήθος κόσμου να έχει βρεθεί σε ιερό ναό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος σκότωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του με καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην πολυκατοικία που διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, στην κηδεία βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του αυτόχειρα αστυνομικού, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούγονταν να λένε «γιατί αγόρι μου, γιατί», αναφερόμενοι στην αποτρόπαια πράξη που έκανε ο ίδιος. Σε δηλώσεις της, η μητέρα του 38χρονου γυναικοκτόνου ανέφερε πως ο γιος της ήταν «ένας άγγελος», ενώ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε πως «Ο γιος μας ήταν ένας άγγελος. Ένας άγγελος ήταν. Καταλάβατε; Ένας άγγελος. Τίποτα παραπάνω. Σπούδασε μέσα στο Άγιο Όρος. Ήταν το καλύτερο παιδί. Ένας άνθρωπος δεν βρίσκεται να πει έναν κακό λόγο για τον… Ήταν ένα ζευγάρι που, τέλος πάντων, έγινε αυτό που έγινε».

Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της 49χρονης άτυχης γυναίκας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα σκοτώθηκε από τον άντρα της λίγες ώρες αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολικό που θα τα μετέφερε στο σχολείο τους.

Στην κηδεία της υπήρχε απαγόρευση να πλησιάσουν δημοσιογράφοι και κάμερες, καθώς πολλοί συμμαθητές των παιδιών παρευρέθηκαν εκεί, για να συμπαρασταθούν στα δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών, που έχασαν τόσο άδικα τη μητέρα τους.