Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Μια ιδιαίτερη σύγκριση με παγκόσμιου βεληνεκούς θρύλους της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας επεφύλασσε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης στην Αθήνα.

Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στη χώρα μας παρευρέθηκε στο διπλό πάρτι που διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαΐου 2026 για τα γενέθλια και την ονομαστική του εορτή. Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, η οποία συνδέεται με μακροχρόνιο δεσμό φιλίας με τον τραγουδιστή, σταμάτησε μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν την εκδήλωση και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Του εύχομαι υγεία για μια ζωή, ευτυχία, ομορφιά και αγάπη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι έχει επηρεάσει πολύ τη ζωή μου στην Ελλάδα. Πολύ πριν έρθω, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Τον θεωρώ οικογένεια, μαζί με την πανέμορφη γυναίκα του, την Αλεξάνδρα».

Η καλλιτεχνική αποθέωση και η σύγκριση με τον Έλβις

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος δεν περιορίστηκε μόνο στις προσωπικές ευχές, αλλά αναφέρθηκε εκτενώς και στο μουσικό εκτόπισμα του Έλληνα καλλιτέχνη.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο η φωνή του επιδρά στο κοινό, ενώ δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δήλωσε συγκεκριμένα στην κάμερα:

«Νιώθω τιμή που βρίσκομαι εδώ για να τον γιορτάσουμε. Είναι απίστευτα ταλαντούχος. Μου θυμίζει μεγάλα ταλέντα της Αμερικής, όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή και φέρνει τόση χαρά και ευτυχία σε τόσους ανθρώπους»

Η παρουσία της διπλωμάτου ανάμεσα στους προσκεκλημένους αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά στιγμιότυπα της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με την οικογένεια του τραγουδιστή.