Αχ, το ποδόσφαιρο! Πόσες φορές έχεις κάτσει κολλημένος στην οθόνη της τηλεόρασης γεμάτος αγωνία, ζητωκραυγάζοντας για την αγαπημένη σου ομάδα; Πρόκειται για την απόλυτη αθλητική εμπειρία που έχει την ικανότητα να ξυπνά μέσα σου το πάθος, τον ανταγωνισμό και να σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια και συναίσθημα.

Η αλληλεπίδραση με τους άλλους οπαδούς είναι μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού και αν το να καλείς φίλους στο σπίτι για να δείτε έναν αγώνα ή να μαζευτείτε στο καφενείο της γειτονιάς αποτελεί μία όμορφη εμπειρία, τίποτα δε συγκρίνεται με το να βρίσκεσαι στις κερκίδες και να γίνεσαι κυριολεκτικά ένα με τη δράση!

Γι’ αυτό τον λόγο, η Εθνική Τράπεζα σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ένας από τους 30 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League.

Πώς;

Απλά, εκτελώντας τις καθημερινές σου συναλλαγές με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από την 01/09/2023 έως και τις 15/10/2023 για τις αγορές σου μπαίνεις στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια. Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς.  

Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να διεκδικήσεις και να εξασφαλίσεις το «εισιτήριό» σου για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές σου αγορές τις πιστωτικές κάρτες από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, κάνε τώρα την αίτησή σου εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας εσύ την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black,  είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge και πολλά ακόμη προνόμια!  

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.