Ξέσπασε σε δηλώσεις που έκανε η αδερφή του 36χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στον Πειραιά, τονίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να «μείνουν στη φυλακή και να σαπίσουν εκεί» για «την απάνθρωπη πράξη τους».

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;».

«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω, να κάτσουν ισόβια», πρόσθεσε στη συνέχεια, εμφανώς συγχησμένη.

Επίσης, γειτόνισσα του Αντώνη, δήλωσε για τους κατηγορούμενους πως «ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί».

Σημειώνεται, ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καρατόμησε τον Λιμενάρχη και τον διοικητή του Πειραιά, ύστερα από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Επίσης, παραδόθηκε στον υπουργό το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου του Αντώνη Καργιώτη.

Μετά την παράδοση του πορίσματος, ο κ. Βαρβιτσιώτης έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη να παραπεμφθούν σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τους οποίους προκύπτουν ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της Ε.Δ.Ε.