Στον Βόλο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου. Η Ειρήνη Νικολοπούλου μαζί με άλλους συνανθρώπους μας, βρίσκεται αποκλεισμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel που πλήττει ολόκληρη τη Μαγνησία και τη Σκιάθο.

Η ίδια ενημέρωσε το βράδυ πως πρόκειται για 55 άτομα – μεταξύ των οποίων δύο μωρά, το ένα λεχούδι – εγκλωβισμένοι και χωρίς ηλεκτρικό, αλλά και πως «ο αγαπημένος από» τα παλιά συνάδελφος μετεωρολόγος Nikos Kanteres με ενημέρωσε ότι μάλλον δεν θα έχουμε επιδείνωση του φαινομένου που θυμίζει τον Ιανό».

Όπως γίνεται αντιληπτό στα βίντεο που αναρτά η γνωστή δημοσιογράφος στον λογαριασμό της στο Instagram, η κατάσταση που επικρατεί είναι πρωτοφανής και οι καταστροφές βιβλικές. Μάλιστα, η δημοσιογράφος κατέγραψε με την κάμερά της και τη δραματική διάσωση μίας γυναίκας από τον δρόμο.

«Η κατάσταση παραμένει δραματική. Ενημέρωσα και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο μήπως πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού μας τις επόμενες ώρες. Είμαστε χωρίς ηλεκτρικό» έχει γράψει η Ειρήνη Νικολοπούλου.