Υλικά

  • 1 κιλό μπούτια κοτόπουλο
  • 80ml σισαμέλαιο
  • 150γρ κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 150γρ μέλι καστανιάς
  • 8γρ αλάτι
  • 10γρ σουσάμι
  • Πιπέρι άσπρο κ.π.

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο σισαμέλαιο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Αλείφουμε τα κοτόπουλα με το μέλι αφού τα αλατοπιπερώσουμε πρώτα.
  3. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  4. Τοποθετούμε σε ταψί τα κοτόπουλα και τα ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
  5. Γαρνίρουμε με σουσάμι και σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες.