Κανελόνια με κιμά και μπέικον

Εύκολο και γρήγορο πιάτο


ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CHEFS
18:42
25/09/2012
1
loading

sidagi.gr

Υλικά για 4-6 άτομα

120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα κανελόνια για 5 λεπτά, ίσα-ίσα να μαλακώσουν και να μην είναι τελείως σκληρά.

Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Καθαρίζουμε την κατσαρόλα που βράσαμε τα κανελόνια και ρίχνουμε λίγο λάδι για να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον, ενώ αλατοπιπερώνουμε.

Κατόπιν όταν πάρουν ελαφρύ χρώμα τα κρεμμύδια, ρίχνετε τον κιμά και ανακατεύετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.

Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολ μαζί με την μαγιονέζα, την παρμεζάνα και την φρυγανιά.

Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τα πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar to DTP

    Γιατί ρε παιδιά, είναι στην ενότητα \"Γυναίκα\" οι συνταγές; Εμείς οι άντρες δεν μαγειρευουμε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει