Υλικά 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό1 κουταλιά κάρυ1 ασπράδι αυγού3 κουταλιές ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν. Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά και είναι έτοιμοι.