Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 5 κ. σ. μέλι
  • 10 ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας μέντας

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα σε ένα μεταλλικό μπολ που είναι ασφαλές για κατάψυξη.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το μέλι και τον δυόσμο. Ρίξτε το μέλι πάνω από το γιαούρτι και, στη συνέχεια, ανακατέψτε το γιαούρτι μερικές φορές γρήγορα, ώστε το μέλι να σχηματίσει «κορδέλες» στο γιαούρτι, αλλά να μην αναμειχθεί εντελώς.
  3. Καλύψτε το μπολ και καταψύξτε για 1 έως 2 ώρες.