Υλικά

  • 5 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 6 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  2. Ρίξτε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα, μέχρι να γαλακτωματοποιηθεί και προσθέστε το σχοινόπρασο.
  3. Φυλάξτε το στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο για έως και 2 εβδομάδες.