Υλικά
- 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
 - 1 κ. γλ. καρύκευμα πουλερικών
 - 1/2 κ. γλ. λευκό πιπέρι
 - 1/2 κ. γλ. κάρυ σε σκόνη
 - 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
 - 1/4 κ. γλ. αλάτι
 - 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μπρόκολο
 - 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
 - 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
 - Ανοίξτε το στήθος κοτόπουλο, πλάθωντάς το μέχρι να αποκτήσει ένα πάχος περίπου 0,15 εκ.
 - Συνδυάστε το καρύκευμα πουλερικών, το πιπέρι, τη σκόνη κάρυ, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και πασπαλίστε το κοτόπουλο.
 - Ανακατέψτε σε ένα μπολ το μπρόκολο και το τυρί και τοποθετήστε το μισό στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου.
 - Διπλώστε σε ρολάκι και στερεώστε με οδοντογλυφίδες.
 - Τοποθετήστε τα με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα τετράγωνο ταψί και προσθέστε το ζωμό. Καλύψτε το ταψί χαλαρά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά.
 - Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και περιχύστε το κοτόπουλο με τους χυμούς του ταψιού. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 10 λεπτά ακόμα.