Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 3 κ. σ. πέστο
  • 1 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/4 κ γλ. αλάτι
  • 1/4 κ γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά ανάλογα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3
Βάλτε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Προσθέστε τη μοτσαρέλα, τα ντοματίνια και το βασιλικό, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.