Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρασί
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
  • 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
  3. Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.
  4. Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.
  5. Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.
  6. Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.