Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρασί
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
  • 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.
Βήμα 4
Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.
Βήμα 5
Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.
Βήμα 6
Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.