Υλικά

  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 ντομάτα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 4 αβγά
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. γιαούρτι (κατά προτίμηση στραγγιστό)
  • Μισό ματσάκι άνηθο
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ψιλοκόψτε όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ τα αβγά με το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και χτυπήστε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Προσθέστε τα λαχανικά και στο τέλος το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Βήμα 4
Ανακατέψτε άλλη μία φορά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ που έχετε ελαφρώς λαδώσει.
Βήμα 5
Ψήστε στους 170 βαθμούς στον αέρα για μία ώρα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.