Υλικά

  • 60 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 3 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. γλ. κανέλα
  • 300 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 50 γρ. γκότζι μπέρι
  • 50 γρ. ηλιόσπορο
  • 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ
  • 50 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προετοιμάστε ένα ταψί στρώνοντας μία λαδόκολλα και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε της νιφάδες βρώμης, ανακατέψτε με τους ξηρούς καρπούς και πασπαλίστε με την κανέλα.
Βήμα 3
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο με το μέλι και περιχύστε το μείγμα στις νιφάδες βρώμης.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα με το μέλι να πάει παντού.
Βήμα 5
Απλώστε στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25- 30 λεπτά.
Βήμα 6
Αφήστε να κρυώσει, προσθέστε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και αποθηκεύστε σε κλειστό βάζο
Βήμα 7
Απολαύστε με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα εποχής.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.