Υλικά

  • 4 μήλα
  • 1 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βήμα 2
Αφαιρέστε από τα μήλα το κοτσάνι και το εσωτερικό τους και τοποθετήστε πάνω σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ τοποθετήστε τη βρώμη, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Γεμίστε τα μήλα με το μείγμα βρώμης και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.