Υλικά

  • 4 μήλα
  • 1 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Αφαιρέστε από τα μήλα το κοτσάνι και το εσωτερικό τους και τοποθετήστε πάνω σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί.
  3. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τη βρώμη, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Γεμίστε τα μήλα με το μείγμα βρώμης και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.