Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το λάδι, το αλάτι, το σκόρδο και το πιπέρι.
Βήμα 3
Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακινήστε καλά μέχρι το μείγμα με το πέστο να πάει παντού.
Βήμα 4
Συμπληρώστε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και το φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.
TAGS