Υλικά

  • 1 λουκάνικο, μόνο τον κιμά του
  • 2 κ. σ. πιπεριές τσιπότλε
  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με τις πιπεριές τσιπότλε σε ένα μπολ.
  2. Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το μείγμα με το λουκάνικο για 5- 7 λεπτά.
  3. Μεταφέρετε το λουκάνικο σε ένα πιάτο, αφήνοντας το λίπος στο τηγάνι.
  4. Ζεστάνετε τις τοργίγιες στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Τοποθετήστε δύο τορτίγιες τη μία πάνω στην άλλη για κάθε τάκος.
  6. Γεμίστε με το λουκάνικο και γαρνίρετε με το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.