Υλικά

  • 1 λουκάνικο, μόνο τον κιμά του
  • 2 κ. σ. πιπεριές τσιπότλε
  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με τις πιπεριές τσιπότλε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το μείγμα με το λουκάνικο για 5- 7 λεπτά.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το λουκάνικο σε ένα πιάτο, αφήνοντας το λίπος στο τηγάνι.
Βήμα 4
Ζεστάνετε τις τοργίγιες στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε δύο τορτίγιες τη μία πάνω στην άλλη για κάθε τάκος.
Βήμα 6
Γεμίστε με το λουκάνικο και γαρνίρετε με το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.