Υλικά

  • 1/2 συσκευασία έτοιμης ζύμης
  • 7 φέτες ζαμπόν
  • 7 φέτες τυρί τσένταρ ή 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και περισσότερο)
  • 3 κ.σ. μουστάρδα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εκείνη με μέλι)
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στου 190 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Καλύψτε με λίγο αλεύρι μια καθαρή επιφάνεια και ανοίξτε το φύλλο ζύμης.
  3. Απλώστε τη μουστάρδα ομοιόμορφα και τοποθετήστε το τσένταρ ή τη γραβιέρα από πάνω.
  4. Προσθέστε στο ζαμπόν και τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό.
  5. Κόψτε το ρολό σε μικρές ροδέλες και τοποθετήστε τες πάνω στη λαδόκολλα.
  6. Αλείψτε με το χτυπημένο αβγό και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 20 λεπτά, αναλόγως το φύλλο, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς τα ρολάκια.