Σπιτική σος καίσαρα για σαλάτες

Διατηρείται στο ψυγείο για 1 με 2 εβδομάδες


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:50
23/11/2019
4
loading

Υλικά (για 16 μερίδες)

  • 2 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. μουστάρδα ντιζόν
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι για γεύση
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού λάδι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.
  2. Κλείστε καλά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετείστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο.
  4. Η σος διατηρείται στο ψυγείο για 1- 2 εβδομάδες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
  1. avatar Ratatouille

    Λοιπόν γράψε μάστορα.....
    Αυγά, σκορδο, μουστάρδα, ξύδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, παρμεζάνα, φιλέτο αντζούγιες.
    Γκεγκε?

  2. avatar Τζινααα

    Σωστος.

  3. avatar Χρυσοβακαντης

    Καλησπέρα η αυθεντική σως έχει αντζουγιες γοστερ σως και μαϊντανό και δεν βάζουμε μουστάρδα.

  4. avatar Social Distortion.

    Καμία σχέση. Η αυθεντική σως εχει αντζούγιες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει