Υλικά

  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • 1 κούπα τσαγιού κομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κούπα τσαγιού σέλερι
  • 400 γρ. ζωμό κοτόπουλο
  • 400 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 250 γρ. στήθος κοτόπουλο μαγειρεμένο
  • 1 1/2 κούπα τσαγιού νουντλς αυγού
  • 1 κούπα τσαγιού καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κ. γλ. ξερό βασιλικό
  • 1/2 κ. γλ. ξερή ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και λιώστε το βούτυρο.
  2. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σέλερι για πέντε λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν.
  3. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλο και το ζωμό λαχανικών, το στήθος κοτόπουλου, τα νουντλς, τα καρότα, το βασιλικό, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μία βράση.
  5. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 20 λεπτά.