Υλικά

  • 12 αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 4 φέτες μπέικον
  • 2 κ. σ. τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε τα αυγά σε μία κατσαρόλα και γεμίστε την με νερό μέχρι να καλυφθούν. Μόλις πάρει μία βράση το νερό κατεβάστε από τη φωτιά.
  2. Καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε τα αυγά στο ζεστό νερό για 10-12 λεπτά. Αφαιρέστε από το ζεστό νερό και κρυώστε τα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  3. Τοποθετείστε τις φέτες μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Κόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια και αφήστε στην άκρη.
  4. Καθαρίστε τα αυγά και κόψτε τα στη μέση. Αφαιρέστε τους κρόκους και τοποθετείστε τους σε ένα μικρό μπολ.
  5. Ανακατέψτε τους κρόκους με τη μαγιονέζα, το μπέικον και το τυρί τσένταρ. Προσθέστε τη μουστάρδα και ανακατέψτε.
  6. Γεμίστε έναν έναν τους κρόκους με το μείγμα και τοποθετείστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.