Πανσέτες με μουστάρδα και μέλι

Τραγανή νοστιμιά για το τραπέζι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:55
03/11/2019
1
loading

Υλικά για 2 άτομα

  • 4 πανσέτες
  • μισή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
  • 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
  2. Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε. Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  3. Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κερασμενο

    Ενδιαφερον αλλα Καπως προχειρο το αποτελεσμα της παρουσιασης της συνταγης αν μου επιτρεπετε τον ορο...
    Για παραδειγμα δεν αναφερεται επακριβως το ειδος της παπρικας(γλυκια-καυτερη) η` το ποσο κατα προσεγγιση εστω ,θα πρεπει να μαριναρουμε κτλ κτλ...
    Δεν βαζουν που δεν βαζουν η πλειονοτητα των νεων κοριτσιων και ειδικα των μορφωμενων και ομορφων, τα ενυδατωμενα χερια τους να μαγειρεψουν η`να πειραματιστουν εστω με κατι διαφορετικο απο μια ομελετα η `μια ΄΄ορφανη ΄΄ μακαροναδα ,ερχεται και η ανακριβης αναφορα των συστατικων - μεθοδων εκτελεσης της συνταγης και με ολα τα παραπανω να εχουν ως αποτελεσμα να αναμενουν διακαως η` το μοντελο-σεφ να τις ταισει αφου βεβαια πρωτα τις π...... η` τον πριγκιπα με το ασπρο αλογο ,για να παρουν στην σειρα ολα τα χλιδατα εστιατορια ... Αλλα δυστηχως, ομορφοι πριγκιπες και με ασπρα αλογα να σε γυριζουν σε 3 και 4 αλλα και 5 Michelin-Starred Restaurants και για μεγαλο διαστημα ,ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ!!!!
    Εν κατακλειδι, την κατανοηση σας αλλα και πιο σωστα στοιχειοθετημενες αναρτησεις-συνταγες.
    Ευχαριστω σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει