Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι
 - 300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
 - Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
 - 1 φακελάκι μαγιά
 - 1 ασπράδι αβγού
 - 2 κρόκοι αβγών
 - 150 γραμμάρια βούτυρο
 - 1 κουταλάκι ζάχαρη
 - 1 κουταλάκι αλάτι
 - Πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
 - Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
 - Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
 - Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.