Υλικά για 6-8 άτομα

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
Βήμα 2
Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
Βήμα 3
Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
Βήμα 4
Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
TAGS