Υλικά

  • 2 κονσέρβες ζαχαρούχο γάλα
  • 6 μπανάνες κομμένες στη μέση κατά μήκος
  • 1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
  • 225 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 500 γρ. φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα τις κονσέρβες με το γάλα κλειστές και σκεπάστε τις με κρύο νερό.
  2. Μετρήστε 3 ώρες από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό και αφήστε τις να βράσουν σκεπάζοντας συνέχεια με νερό.
  3. Μόλις περάσουν οι 3 ώρες βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
  4. Σε ένα μπλέντερ λιώστε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και λιώστε σε ένα τηγάνι το βούτυρο.
  5. Φτιάξτε ένα μείγμα με το βούτυρο και τη σκόνη των μπισκότων και απλώστε το σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
  6. Στρώστε τις μπανάνες στο ταψί, αδειάστε τις κονσέρβες με το ζαχαρούχο γάλα στο ταψί.
  7. Χτυπήστε τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε με την κρέμα.