Υλικά

  • 4 κουταλιές ρύζι γλασέ
  • 4 κούπες γάλα
  • 1 κούπα νερό
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 7 κουταλιές άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 20 με 25 κεράσια

Εκτέλεση

  1. Βράζετε αρχικά το νερό με το ρύζι για περίπου 10 λεπτά, ρίχνετε τις 3 1/2 κούπες γάλα και σιγοβράζετε για 20 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
  2. Στη συνέχεια, ρίχνετε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.
  3. Σε μια κούπα διαλύετε το άνθος αραβοσίτου στη μισή κούπα γάλα.
  4. Το ρίχνετε κι αυτό στο μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
  5. Αποσύρετε από τη φωτιά και τελευταία ρίχνετε τα κεράσια.