Υλικά

  • 4 φιλέτα λαβράκι
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 4 κλωναράκια θυμάρι
  • 30 ml λευκό κρασί
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε αρχικά τα φιλέτα του ψαριού, χαράσσετε με ένα μαχαίρι από την πλευρά της πέτσας και αλατοπιπερώνετε καλά.
  2. Στη συνέχεια σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο με το θυμάρι προκειμένου να βγάλουν τα αρώματά τους.
  3. Αμέσως μετά προσθέτετε και τα φιλέτα ψαριού τα οποία σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Τέλος απομακρύνετε το ψάρι από το τηγάνι και σβήνετε με λευκό κρασί, ντομάτα, τη μουστάρδα και προσθέτετε και λίγο νεράκι αφήνοντας τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
  5. Σερβίρετε το λαβράκι με σάλτσα από πάνω και προαιρετικά βραστά λαχανικά.